Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Vad passar inte bättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass. ) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu
Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
raw frozen cheesecake med kokos och lime. I alla fall då vi pratar om efterrätter och bakverk. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
)) göra dubbelsats av den så kan ni rulla det till Raw Pepparkaksbollar. Kollat in Detta recept på kardemummaknyten och tyckt att själva "skalet" låtit så smart och gott
Raw chessecakes gjorda på en bas av blötlagda cahshewnötter och kokosolja är en fantastisk dessert eller fikaalternativ som imponerar på de allra flesta
Bred ut tunna pannkakor på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen. Vänd försiktigt med en stekspade och låt pannkakan bli torr på ytan på den andra sidan
Det är riktigt roligt att lära sig något nytt och testa på att baka enligt raw, även om det såklart är lite klurigt att veta vilka ingredienser som man kan använda sig utav
Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i kastrullen. Riv av skalet från apelsinen med hjälp av ett riv- eller zestjärn, och smaksätt med apelsinskal och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.