I glaset serverades Ravenswood Zinfandel. Jag har valt att döpa inlägget till "Någon typ av surdegsciabatta" mest för att som ni ser på bilden nedan, ser styckbröden inte riktigt ut som klassiska ciabattor
Salta och peppra steken runt om. Låt nätet vara kvar. Bryn steken i smör. Lägg den sedan på ett ugnsgaller mitt i 175° varm ugn och ställ en långpanna under, gärna klädd med aluminiumfolie
Helgrillad entrecà´te Stekt polenta med smak av vitlök och örter Getoströra Jordärtskockspuré Suger snap peas Små plommontomater Enkel pastasallad Kryddig Mangosallad (Mango i bitar blandad med mangochutney utrört i lite vatten) Â Till detta serverade vi Zinfandel ifrån både Bonterra och Ravenswood
a utsökt kött) och sist men inte minst en god Zinfandel i form av Ravenswood. I fredags. Började med ölkultur tillsammans med FW på Duvel Café på Vasagatan efter jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.