Fläskkarré (från rapsgris). In med karrén på morgonen sen så sköter den sig själv. Tillsamman med ljummen vit och grön sparris, morätter och röd mangold blev det här en riktig höjdare
Finhacka vitlök, mortal fänkålsfrön och blanda med rapsolja, salt och peppar, spara. hälften av blandningen till picnicbogen och pensla potatisen och fänkålen med resten
Så jag grävda bland bokmärkena och hittade ett recept från The Pioneer Woman Cooks,som förövrigt är en jätte bra blogg, med noggranna beskrivningar och snygga bilder
Strax före servering blandas linser med spenat, champinjoner, tomat och rädisor. Kokboken "100 goda gröna rätter" har nog inte ett enda recept som inte funkar
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Den här sommaren har jag ju förmånen att arbeta med svensk rapsgris från Scan och jag kan inte tänka mig något bättre att göra av sidfläsket än att röka det
Idag hade jag tänkt att hoppa på en av mina favoritdelar från rapsgrisen. Nåväl, kan man inte göra något åt vädret får man väl göra något med det man kan påverka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.