Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Efter du kört glassen i glassmaskinen eller matberedaren så lägger du upp den i ett lagom förvaringskärl med lock och låter den sedan sätta sig lite i frysen i ett par timmar innan kardemummaglassen är redo att avnjutas
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Muffinsen fylldes medvaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas. Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.