Börja medrabarberkompotten. Rabarberkompott. Blanda rabarbern med socker och smält den på svag värme. Rör färskosten med socker och vaniljsocker, tillsätt rabarberkompotten och den vispade grädden
Mosa till slät med stavmixer. Servera soppan och med varm MiFU på toppen och garnera med basilikan. Mät upp hälften av vattnet i en kastrull och värm upp
Då är det otroligt smarrigt medkanderade mandlar. Smaksatta med kanel. Smaksatta med kakao. Jag har alltid gillat sötmandel och brukar rosta dem i torr stekpanna, det är verkligen jättegott
Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i 200 gr. Busenkelt att göra själv. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll i mandlarna och rör om
Tänkte överraska med ännu en soppa. Smaksätt med salt och peppar. Toppa soppan med bacon före servering. Felicia sa, " Det blir väl något med kyckling eller fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.