Rabarberkakan jag inte kunde motstå & sommaren konserverad på burk
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 kakor i minimuffinsformar
  • 70 g mjukt smör
  • 70 g rårörsocker
  • 1 ägg
  • 70 g vetemjöl
  • 20 g osaltade pistagenötter, hackade
  • salt
  • 40 g Valrhona Dulcey choklad, hackad
  • 1 rabarberstjälk (gärna vinrabarber med sin vackra röda färg), skuren i tunna skivor
  • 12 små muffinsformar (gärna placerade i en muffinsplåt) och grädda mitt i ugnen
  • 10 minuter
  • 7 dl marmelad
  • 500 g rabarber
  • 500 g jordgubbar (ca 1 liter)
  • 1,5 dl vatten
  • 10 fläderblomsklasar
  • 500 g syltsocker
  • 500 g rårörsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.