Jag är i min egen värld och allt det där som finns i verkligheten är inte betydelsefullt där och då. Det där benpasset kan vara det bästa jag har gjort på länge
Häll upp på varma och väl rengjorda små burkar. Sätt på locket. 4 burkar cirka 30 minuter. Förvaras i kylskåpet, oöppnad burk håller ca 3 månader. 4 burkar cirka 30 minuter Rosenmarmelad
Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Kaffe utan tilltugg är ingen hit, såvida man inte blandar grädde i. Ska hitta på lite nytt fikabröd snart, så Du får lite gott till sommarens kaffekalas
-) Det skulle vara Rabarber med kanel, men av någon anledning tog jag i vanilj istället för kanelstång, när jag kokte marmeladen, och upptäckte inte mitt fel förrän efter den var färdig, Så alltså kan man byta ut kanelen i det receptet mot vaniljfrön och det blir jättegott ändå
Jag gillar pajer men det är inte så ofta jag gör dem, de är perfekta att ta till när man har många gäster… en buffé med olika pajer är inte så dumt, då kan man ta vad man gillar
Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Den här rätten gör jag när jag ramlar över fina grytbitar av fläsk, händer tyvärr inte så ofta, men ibland så kan man ha tur
Jag vet faktiskt inte vad jag gjorde för fel, men gott blev det i alla fall. Receptet kommer kommer från Kronjäst och står påburken med surdeg, jag har bara ändrat lite lite grann
den får inte koka, men ska tjockna påtagligt. Inte för att det är alla hjärtans dag idag. Nej, för att vi skulle sitta och planera på jobbet, och jag hade lovat att ordna något gott till fikapausen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.