Samtidigt som dottern pysslade med smulpajen så kokade jag vaniljsås efter ett recept i "Under valnötsträdet" - den fantastiska oumbärliga kokboken som jag är så glad att jag har hittat
Blanda resten av rabarbern medvaniljsås, äggula och mjöl. Lägg pepparkakorna i en plastpåse, knyt om med snöre och smula kakorna fint med brödkavel eller undersidan av en stekpanna
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ta ut och låt svalna och servera tillsammans medvaniljsåsen. Dela vaniljstången och skrapa ur kärnorna, koka både stång och frön med mjölken och grädden
När du är klar är det bara att klicka i chokladpuddingen ochvaniljsåsen i glasen med en matsked. Börja med chokladpuddingen och följ anvisningarna på paketet
Servera med vaniljglass. Lägg rabarber och annanas i en smord form. Smält smöret i en kastrull, lägg därefter i resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.