Enkel glass på bakade rabarbermed grädde. Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Konsistensen blir inte lika len och krämig som traditionell glass utan är lite isigare som sorbet, vilket dock passar underbart gott med den fräscha syrliga smaken från rabarber eller lemon curd
Kompotten kan även intas (som mellanmål eller dessert) med exempelvis filmjölk, mjölk, (tjock) yoghurt, vispad grädde eller (vanilj)glass om man hellre vill ha det, jag frös så jag ville ha min kära gröt som tillbehör
I receptet nedan utgår jag från att du har en kladdkaka färdigbakad och redo, annars börjar du med att göra den och låta den svalna innan du ger dig på glassmeten
Cookie dough tror jag blir bättre med mandelmjöl faktiskt så ska testa det nästa gång. Blev lite sugen på att göra nåt roligt igår, så testade göra glass utan glassmaskinen ^^ Blev jättebra, säkert ännu bättre i glassmaskinen dock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.