Till maten drack vi ett otroligt gottvin som passade alldeles utmärkt till maten. Så har ni inte satt eran vitlök ännu så har ni fortfarande chans, ser ju inte ut att bli någon vinter än på ett tag
På systembolaget går vinet under kategorin "Kryddigt och mustigt", så för de av er som gillar viner på den avdelningen är detta ett vin att prova, om ni inte redan har gjort det
Röttvin, apelsinjuice och lite vintrigakryddor skapar en magisk blandning. Fredagsdrinken är en Vin Chaud som är en av världens mysigaste, bästa, mest värmande drinken för höstiga ruggkvällar likväl som vintervita iskalla nätter
Det håller på att tas fram ett system för att återvinna bomull enkelt, tänk, om tjugo år kanske vi går till återvinningsstationen med konservburkar, glasflaskor och gamla strumpor
Det kan väl inte bli annat än gott, med sådana ingredienser och kryddor. Jag ställer höga krav på hur sådan ska smaka, och i min värld ingår inte produkter av sojaprotein eller quorn
3-4 morötter 1-2 stjälkar stjälkselleri 1 gul lök olivolja, till stekning 1 torkad chilifrukt 2 klyftor vitlök 2 kg fläskkarré (eller bog av gris) 1 förp konserverade körsbärstomater ((eller färska tomater)) 1,5 dl röttvin 1 dl olivolja 1 dl svarta oliver (gärna semitorkade men går bra med andra också) färska örter (tex salvia, timjan och rosmarin) 2 lagerblad salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.