Skär den röktalaxen i småbitar. Tillsätt laxen och efter några sekunder grädden. Blanda ner i pannan med laxen, tillsätt Parmigiano Reggiano samt färskmalen svartpeppar och hackad dill
Lägg på grillgallret och laxfilén med skinnsidan nedåt, en bit bort från glödbädden. Häll av vattnet från rökspånen och fördela de fuktiga spånenpå glödbädden
Lax i folie pågrillen är ett starkt tips till er från mig. Placera laxenovanpå och bred dillpaste Salta och peppra och klicka ut lite smör på varje sida om laxen
På med laxen. Skär laxfilén i tärningar. Recept på sås som passar till hittar ni här. 1 laxfilé i tärningar. Vik ihop paketet och lägg pågrillen 15-20 minuter. 1 laxfilé i tärningar
När de börjar få fin färg lägger du pålaxen och grillar den några minuter på varje sida. Pensla laxen och vänd potatisen i olja, krydda med salt och peppar
För att få lite variation samtidigt som de passar ihop bestämde jag mig för en snitt påkallröktlax med en ceviche-inspirerad fyllning på spansk peppar, mango, limeskal och Philadelphiaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.