Rödvinbärschutney Skala, dela och kärna ur äpplena. Dela dem i klyftor. Skala och skär rödlöken i klyftor. Skala och skiva vitlöken Hemmets Journal
RödvinbärschutneyRödvinbärschutney Ingredienser 5 dl röda vinbär 1 chili 1 dl strösocker Gör såhär Rensa vinbären och lägg i en kastrull tillsammans med finhackad chili (ta bort kärnor och innerväggar) och socker Sandras matkrypin
Rödvinbärschutney Skala, dela och kärna ur äpplena. Dela dem i klyftor. Skala och skär rödlöken i klyftor. Skala och skiva vitlöken Hemmets Journal
Rödvinbärschutney Dels rabarberchutney och dels rödvinbärschutney. Förra helgen gjorde jag två sorters chutney, båda med smak av chili Katarinas spis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.