Krydda kycklingen med salt och peppar. Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Droppa generöst den extra fina olivoljan över fyllningen och krydda med salt och peppar. Lägg ut parmaskinkan, äggen, osten, basilikan (och tomater och oliver om du använder det) på mitten av rektangeln
Smaksätt med salt och vitpeppar. Garnera med dill. Skala och riv potatisen och krama ur den. Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer
Smaksätt med salt och vitpeppar. Garnera med dill. Skala och riv potatisen och krama ur den. Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer
Så idag blev det ”Kyckling fylldmed chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
På inköpslistan förutom det jag behövde till lunchen stod också “middag” vilket kanske var väl utmanande då hungern och jag själv gick hand i hand inne i affären men då en hög med sparris tittade ovarsamt på mig insåg jag att det var dags att ha lite fisk till middag igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.