I dag har fru Mårtensson varit med sin väninna på en otroligt intressant föreläsning som handlade om något så intressant och spännande som Funktionell medicin
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Servera med creme fraiche. 3 rödbettor medelstora. Börja koka i buljongen med lagerblad i ca 1 timme. Stekputtra rödbetor i matolja med tomatpuré och citronsaften ca 15 minuter. 3 rödbettor medelstora
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Hacka lök och vitlök och låt smälta i oljan på medelvärme tillsammans med timjan. Skala och riv moroten grovt och tillsätt den tillsammans med rödbetshacket
låglaktos 2 msk hackad persilja Servera med. Annons 4 skivor knäckebröd med 2 msk lätt pepparrotsost. Ingredienser 250 g skalade rödbetor 75 g morot 50 g rotselleri 100 g vitkål 1 rödlök ½ msk olivolja 6 dl grönsaksbuljong ½ msk balsamvinäger salt och peppar 2 msk turkisk yoghurt, ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.