Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Blanda ihop olja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med lite salt och peppar. Rosta valnötterna hastigt på medelhög värme i en torr panna
Ingredienser Portioner. 4 500 g färdiggokta rödbetor 1/2 tsk flingsalt 1 burk matvete (à ca 400 g) 1 påse babyspenat eller ruccola (à 65 g) 150 g getost av chèvretyp 600 g varmrökt makrill eller lax Senapsdressing 1 1/2 tsk dijonsenap 1 msk färskpressad citronjuice 1 tsk flytande honung 1/2 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera med rotfrukterna och kanske en fräsch sallad. Hittade ett recept med Kelda Middagspanna, var tvungen å testa då det faktiskt lät smarrigt & det var riktigt gott
Sätt på en stor stekpanna med höga kanter och tillsätt smör att steka i. Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik och vänd fläskkotletterna i blandningen
Jag rörde ut den med lite rapsolja, men det avgör du själv om det behövs eller inte. Här får du tips på en jättegod, fräsch och lättgjord sommarsallad, som passar lika bra till lunch som till lättsam kvällsrätt
Medan detta puttrar så bankar du ut fläskkotletterna. När fyllningen kokat ihop ordentligt lägger du fyllningen på kotletterna och viker ihop dem och fäster med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.