Ingredienser Portioner. 4 500 g rödbetor 300 g potatis 200 g palsternacka 2 ägg 1 msk flytande honung 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 krm grovmalen svartpeppar rapsolja Getostcrème 200 g getost av chèvretyp 1 dl crème fraiche salt peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stek med mycket olja så blir det krispigt och fint. Mosa feta, blanda med yoghurt och en aning honung. bönor, lök, persilja, olja, citronRiv rotsaker, salta (ordentligt) & blanda, Jag gjorde det här 2 dagar i rad först utan ägg och sedan med
Servera ugnsgrönsakerna och rödbetsrårakorna med färsk spenat och brunsås. Blanda med olja, salt, peppar och rosmarin i en ugnsform och ställ i ugnen ca 25 min
Här har vi precis kommit hem från ett dygn hos svärföräldrarna i Sunne och har precis spenderat den senaste timmen med att få ordning på kaoset som blir när man varit bortrest med bebis och veckohandlat på samma gång
Blanda äppelcidervinäger med senap, salt och peppar, vispa i rapsoljan. Pepparrotspiff. Riv pepparroten fint och blanda med gräddfilen, salta efter behag
Häll över i en bunke och blanda med kummin, linfrön, salt och nymald svartpeppar. Skiva gurkan och blanda ner i en skål med plockad dill, pumpafrön och rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.