Vispa ägg och socker poröst. Hacka nötterna och blanda i. Skala och riv rödbetorna fint och blanda i. Blanda de torra ingredienserna och rör i dem och smör och filmjölk i smeten
Klicka på muffinsarna och toppa om du känner för det med lite rödbetsstimlor. Gullig liten grej. 1 mindre rödbeta3 dl vetemjöl50 gram smör2 dl socker1/2 tsk salt 2 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulver1 tsk kardemumma, gärna grovmortlad (viktigast)1/2 tsk kanel1 dl mjölk+1/2 paket philadelfia50 gram smör1 dl florsockervaniljsocker1 msk citronsaftVispa ägg och socker pösigt, smält smör och blanda ner, blanda ihop alla torra ingridenser
Nu har jag bakat en med lemoncurd. OM de blir något över spritsa på lättvispad grädde vetja, och toppa med färska bär och man har gjort en liten bakelse
Dessa goda pajrutor gjorde min dotter efter ett recept från Detta recept innehåller många jag de smaker och ingredienser jag själv ofta bakar med så jag gillade verkligen receptet
Soft Morotskake Cookies med Citronfyllning. Tro det eller ej, men dessa softa, mumsiga Double Cookies med smak av morotskaka (eller Pepparkaka för den delen) har en bas av kidneybönor
Den var lite lösare än den färskost vi är vana vi och jag skulle nog rekommendera att man blandar ut färskosten med gräddfil för att få lite mer syrlighet
I vanliga fall är jag en ivrig chokladbagare men det har det blivit sparsamt med de senaste tiden. Tills dess lever jag på att försöka skapa korsdrag i lägenheten och att äta fräscha och syrliga citronpajer med vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.