Rödbetsbourguignon
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk kallpressad olivolja
  • 1 st gul lök(ar) , hackad
  • 4 st vitlöksklyfta(or) , finhackade
  • 8 st små rödbetor , skalade och skurna i klyftor (vi använde polkabetor)
  • 6 st morötter , skurna i stora bitar
  • 3 st lagerblad
  • 2 st timjankvistar
  • 1 havssalt och nymald svartpeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 2.5 dl rödvin , ta veganvin om du är vegan
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • 400 gram puylinser , (5 dl)
  • 1 l vatten
  • 1 nypa(or) havssalt
  • 2 msk kallpressad olivolja
  • 2.5 st portabellosvampar , skivade
  • 10 st skogschampinjoner
  • 10 st pärllökar , skalade
  • 2 tsk arrowrot , upplöst i 2 msk vatten
  • 1 några timjankvistar , bladen repade, till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.