Bladen ser vi till att använda oss av ganska flitigt och denna gången hamnade dom alltså i glasen tillsammans med en bit vattenmelon, krossad is och andra godsaker
Skär vattenmelon i bitar. Strö över myntaoch hackad purjolök. Gott, friskt och fräscht. Salt och peppar. Pressa saften från en citron i skålen och tillsätt några matskedar god olja
Skär vattenmelon i bitar. Strö över myntaoch hackad purjolök. Gott, friskt och fräscht. Salt och peppar. Pressa saften från en citron i skålen och tillsätt några matskedar god olja
blötlägg grillpinnar och kuba vattenmelon. I en kastrull blandar du grädde, mjölk, socker, vaniljstång ochmyntablad (lägg i dem hela, mängd efter smak)
Skär bort skalet på vattenmelonen med god marginal och skär den i tuggvänliga bitar. Grovhacka myntabladenoch blanda ner tillsammans med balsamvinäger, olivolja, salt och peppar
På den fina bloggen Frostrosor hittade jag ett recept på röd vinbärssaft med vanilj. Har syltat och saftat hela helgen så nu kommer det sådana recept på löpande band här på bloggen, men är det bärtider så är det
4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.