13 dl Gröna bönor. 11 msk Grönsaks fond. 1Ris eller nudlarKoka upp de gröna bönorna. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Min mage är ju lite känslig mot bönor, men linser funkar finfint, och att ha det som bas i en krämig gryta tillsammans med rotfrukter och aubergine är så jädra gött
Den här grytan smaker något helt annat än vita bönor på burk med tomatsås. Servera gärna med ris. Tillsätt bönor, salt, vitlöksklyftor, citronsaft och kycklingbuljong
Salta och stek tomaterna i oljan på medelvärme. Tina spenaten. Tag upp med hålsil efter tre minuter och lägg på dubbelt hushållspapper för att rinna av
Hacka dill och skiva lök, blanda med bönor och ärtor. Blanda väl och smaka av med salt och peppar. 1 burk vita bönor. 1 röd lök, skivad. 1 burk vita bönor. 1 röd lök, skivad
Servera tillsammans med andra goda afrikanska grytor och Zeinas injera. Hacka lök i tärningar, dela gröna bönor i mitten, skala och skär morötterna i stavar lika långa som bönorna, riv vitlök, hacka tomaterna i små tärningar
I Marocko kallas den här rätten Loubia vilket i Irak är en annan typ av bönor, haricoverts. Fasolia är en vanlig maträtt i många länder och kan tillagas på många olika sätt
Gröna blad, frukt och grönsaker innehåller massvis medvitaminer, mineraler och spårämnen. De har båda en helt OK smak som blandar sig väl medgröna smoothies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.