Inte så dumt med graham ändåRågsurdegsbaguetterna är jag klar med. Det kommer att finnas två baguetterecept i min bok. Ett på råg- och ett på vetesurdeg Pain de Martin
Rågsurdegs baguette och tomatsoppa Till lunch idag gjorde jag rågsurdegsbaguette och tomatsoppa. Långjäst rågsurdegsbaguetteLång jästid ger baguetten kraftig surdegssmak Sött och Surt
Låta bli är också bra Den här rågsurdegsbaguetten från i somras rundrev jag till exempel, och den blev mjuk som vadd och mycket god Pain de Martin
Etthundraåtta sidor surdeg Sedan boken gick på tryck har jag bakat rågsurdegsbaguetterna, gotlandslimpan och ett av levainbröden, och hittills tycks det vara i sin ordning Pain de Martin
Rågsurdegsbaguetter Jag använder en stor fördeg för att få mycket surdegssmak och en väl jäsande deg. Du kan byta ut mjölet mot vetemjöl special eller blanda i lite rågmjöl om du gillar en grövre baguette Sött och Surt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.