Rådjurstek med rotfruktssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg rådjursstek, benfri
  • 50 g rökt sidfläsk
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 1 tsk timjan
  • 2 msk smör
  • 2 schalottenlökar, delade
  • 2 morötter, i bitar
  • 1 dl rotselleri, tärnad
  • 2 dl köttbuljong av tärning
  • passerade grönsaker och buljong från stekningen
  • 2 dl grädde
  • 2 msk Maizena ljus redning
  • ev 1 msk calvados eller konjak
  • salt, peppar
  • 3 päron
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 1 lime, strimlat skal och saft
  • 1 dl rönnbärsgelé
  • rönnbärsgelé
  • färsk timjan
  • kokt eller ugnsstekt potatis
  • kokt broccoli

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.