Skölj skivorna i ett durkslag så stärkelsen försvinner. Perfekt om man är 2-4 personer, dessutom gooda. 4 port225 grader800 g potatis½ dl olja2-3 vitlöksklyftorsalt, pepparbasilka, timjanSkala och skiva potatisen tunt, gärna med en matberedare. Perfekt om man är 2-4 personer, dessutom gooda. 4 port
Man får peta ner fyllningen från kanterna men jämna mellanrum då mixen blir rätt kladdig. The post Rå blåbärscheesecake appeared first on ceciliafolkesson
Jag lyckades inte hitta så mycket information om juju mer än att den växer på stora buskar och härstammar från Kina, där den används flitigt i matlagningen
Mjöla och peppra ankleverskivorna. Halstra ankleverskivorna utan extra fett, först en minut på vardera sidan, så att de får färg och yta, sedan på svagare värme så att de blir ljumma inuti
Skyn från grytan. Därefter har jag skivat upp den tunt, lagt i en ugnsform med skysåsen över och sen låtit stå i ugnen på 80 grader i 4 timmar. Skiva köttet och lägg det i en ugnsform, slå på såsen, täck hela formen med aluminiumfolie och ställ in i ugnen på 80 grader i 4 timmar så köttet blir riktigt mört. 4 timmar Kött. 4 timmar s
Tillbaka till den råa maten. * Det är en sak att kalla råa rotfrukter och grönsaker för råkost. Men vad ska man egentligen kalla en kaka/efterrätt/tårta som är rå
Det ljuvliga vårvädret vi haft de senaste dagarna verkar ha tagit en paus, för nu hänger molnen tunga och gråmulna på himlen igen, och temperaturen har traskat ned
Lägg upp kycklingskivorna på ett fat, klicka eller spritsa över majonnäsen och strö över sesamfrön. Låt vila i minst 10 minuter och skär dem sedan i tunna skivor. 4 st kycklingfil
Ättiksinlagd västeråsgurka är ytterligare en klassiker som minsann inte går av för hackor. 2 kg västeråsgurka / 2-3 msk gula senapskorn / 2 lagerblad / 5 dillkronor. 2 kg västeråsgurka
Varva gurkskivor, senapsfrö och dillkronor i burkar/kärl. ca 1 kg västeråsgurka (skrubbad och sköljd). 4 dl strösocker. Skär gurka i 1/2-cm tjocka skivor. Färdig efter 4-5 veckor. ca 1 kg västeråsgurka. 4 dl strösocker
Tillsätt skivorna med karré och vänd runt i marinaden. Värm en stekpanna och stek karréskivorna i 3-4 minuter på varje sida så att de får färg. 2 skivor karrékotletter, 600 gram benfri karré eller 700 gram skivad karré med ben
3/4 dl kokosflingor. 4. 3/4 dl kokosflingor. Jag tycker verkligen om att baka, men för att inte kroppen ska överdoseras med smör och socker så testade jag en kaka helt utan dessa ingredienser i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.