Jag hade i alla fall gjort denna marineraderäksalladmed avokado som ni bara måste testa. Igår hade vi riktig fredagsmys med god plockmatsmiddag a´la skaldjur och ostbricka + tända ljus och film
1 kg räkor med skal. Skala räkorna. Finhacka chilifrukten och blanda alla ingredienser till marinaden. Häll den över räkorna och marinera i kylen ca 1 timme
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Räkna med några timmar för att frysa melonkuberna ordentligt. Till den här otroligt läskande och goda drinken smakar det gott med drinkpinnar av tvinnad smördeg som strösslats med sesamfrön och chili explosion-krydda
En hemmagjord Räksallad ,som skulle vara i en tunnbrödsrulle. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
Skiva löken, pressa vitlöksklyftorna och blanda dem med öl, lagerblad, kryddpeppar och paprika. Lägg grönsakerna i grytan och späd med hälften av marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.