Vänd ner avokado och färskosten och smaka av med salt och svartpeppar. Det har varit fullt upp sen vi kom hem så jag känner att uppackning, tvätt och hinna umgås med familjen fick gå lite före bloggen men nu är jag på gång igen
Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Denna gången testade jag något nytt med skaldjur. Smaka av med salt, svartpeppar och finhackad dill. Hetta upp en panna med olivolja, stek vitlöken och chili en stund och lägg sedan ner de råa räkorna
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Riv vitlöken och i med den. Slå över grädde och i med fiskbuljongtärning, citronskal och saft. På med svartpeppar och garnera med parmesan och persilja
Allt du behöver är 3 ingredienser RECEPT 1 PORTION 1 avokodo 3 msk kakao 3 msk grädde (kan ersättas med vatten) lite agave sirap Mixa och ställ i kylskåpet en stund. Toppa med kokos (Jag spritsade min men går ju minst lika bra att bara sleva upp den) LYCKA TILL 3 ingredienser R
Avokado"smör" med vitlökssmak. Den här härligt gröna röran är precis lika slät i konsistensen som mjukt smör, samtidigt som den innehåller alla avokadons hälsofördelar
Ingredienser Portioner. 4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.