Dela och gröp ur avokadon. Mosa avokadoköttet. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Ta försiktigt ur kärnan och släng den, skala sedan avokadonoch släng även skalet. Skär försiktigt runt avokadon tills du når kärnan, låt sedan kniven glida runt hela kärnan
Blanda räkor, tomater, dill, gräslök, olivolja, cayenne och smaka av med salt och peppar. Fördela räkröran i de fyra avokadohalvornaoch toppa med den smaksatta crème fraichen
Skala räkorna, koka pastan, grovhacka avokado. - salt, peppar, chili, vitlök och citronpeppar. Blanda persilja, creme fraishe och olivolja till jämn sås, smaka av med kryddorna
Hacka lök, avokadooch blanda med kesella, räkor, dill, salt och peppar. ½ avokado. salt och peppar. Hacka lök, avokadooch blanda med kesella, räkor, dill, salt och peppar
Nagga allt utom kanterna med gaffel och pensla med ägg. Vispa upp crème fraiche och färskost. Blanda ner Västerbottensost och citronskal, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.