4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Blanda alla ingredienser samman och låt stå i kylskåpet medan du gör de andra förberedelserna. Lägg smör på en stekpanna och stek brödsmulorna tills de är knapriga
Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor. Blanda laxen med balsamvinäger, fransk senap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.