Servera den med valfria bär, gärna varma. I det länkade receptet gör jag en äggkräm av gulorna, men Pavlovabotten kan fyllas med bara vispad grädde och frukt om man bara vill använda vitorna
Servera medbär, fet kokosmjölk, passionsfrukt och kiwi. Ät den med lite nötsmör eller ha chiafrön i smeten för att boosta den med ytterligare energi och göra den mer mättande
Den VARMA smörgåstårtan. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. De som tycker om kombinationen av äggröra och kokos kan nog tycka om den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.