Proteinglass med White Chocolate Raspberry QuestPuffs. Proteinglass har jag gjort tidigare och detta recept liknar mitt jag gör på proteinfluff, men att frysa in det, samt att servera med Quest puffar som jag gjorde, kan ha varit exceptionellt bra
Supergoda “puffiga” friterade bollar som smakar munkar. Dom är både fluffiga och sega i konsistensen. Typisk street food som är väldigt populär i Väst Afrika
Bubbelvåfflor till frukost, kan det vara något De här är helt klart en ny favorit till brunch. Jag har testat Waffle Puff Pan från Nordic ware, och reslutatet blev ju precis hur gott som helst
Jag blev ju helt besatt av creme puffs från Popelini i Paris när jag var där i påskas och nu har jag gett mig på att försöka återskapa detta fantastiska bakverk
Nu när man inte vill ha julmat längre och kanske börjar fundera på nyårsmaten, kan dessa vara ett gott tilltugg till champagnen, smördegsknyten fyllda med soja och färskost
1/2 cup milk1/2 cup water1 teaspoon salt1 tablespoon Imperial Sugar Extra Fine Granulated Sugar7 tablespoons unsalted butter, in slices1 cup 3 tablespoons bread or all purpose flour*4 large eggs 1 egg whiteIce Cream2 1/4 cup milk1 cup Imperial Sugar Extra Fine Granulated Sugar2 cups whipping creamPinch salt1 tablespoon vanilla extractChocolate Ganache or Sauce*Spoon
En frasig bakelse gjord på samma deg som jag gör croissanter. Istället för att rulla ihop trianglar, skär jag degen i fyrkanter och fyller botten på en muffinsplåt med fyrkanterna och sedan fyller dem med en färskostblandning
Semla, ja nu är det dags igen. Den 12 februari, dvs tisdag nästa vecka, smäller de. Fettisdagen är för mig bara en dag om året, jag är inte personen som äter semlor flera veckor innan fettisdagen men bakverket har funnits i butik i flera veckor redan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.