Ansa och skär svampen i mindre bitar. Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar
Eftersom vi älskar hetta i maten använder jag både sweet chili och sambal oelek i burgarna, men det går såklart att både minskaoch öka mängden allt efter dina smaklökar
Inget som helst att klaga på måste jag säga, trots att fokus var på att rensa kyl och frys. Lyckades till och med ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det
Min man skrattadeoch tyckte att jag betedde mig som en sektmedlem. Det var somom jag hade behövt glasögon under flera år ochatt jag äntligen satte på mig dem
Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
Jag tyckte det var lika bra att sätta ihop ett längre inlägg med frågor och svar – eftersomatt jag har så pass många recept som är vegan ochdessutom håller ett kostprogram där man kan välja veganinriktning
Antalet fula ord som far ur min mun är genant många och när jag väl har lugnat ner mig och inser hur idiotisk jag är som surar över misslyckade macarons till exempel, ja då skäms jag
Receptet har vi fiskat upp från världens bästa receptskatt, gröna lådan, Ankis mors stil avslöjar inget om vart receptet hittats men när det står gott med stora bokstäver så vet vi att det bara är att köra
Med detta sagt så vill vi nu skriva om på vilket sätt som vi försöker äta mer hälsosamt, även om vi inte skulle kalla det diet, särskilt som det främst handlar omatt man ska äta mer av en hel del saker och inte mindre
Att laga vegetariskt med det där lilla extra är inte lätt, att laga veganskt är ännu svårare och får man dessutom inte använda gluten då borde det vara snudd på omöjligtatt få till någonting gott och spännande
Servera med kokt potatis eller sommin variant med en avokado, färsk babyspenat, tomateroch keso. Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering ochatt helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Blötlägg rispappret i några minuter, rispappret är väl kanske lite svårare att hitta i små butiker men de blir ju inte gamla så jag brukar packa med mig en påse med kryddor, såser och annat som piggar upp matlagningen
Rör omoch låt stå i några minuter. Låt bullarna jäsa länge så blir dom fluffiga och goda. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiff med lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som veganskt och i det nya post-Formbar färs Sverige
Ett bättre alternativ till dem är att fritera vaxbönor i kokosolja, recept på det hittar du i minkommande kokbok tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt, Diabeteskokboken för män
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.