Vi hade främmande i lördags och bjöd då på denna grekiska pyttipanna. Det är riktigt gott och perfekt bjudmat som sköter sig självt i ugnen och sen serverar man med en supergod kall vitlökssås till
Smaka av med chili, salt och peppar. Servera med stekt ägg och en klick smör till rödbetorna. 1 stor gul lök2 klyftor vitlök8-12 potatisar4 små morötter1 zucchini1 förp kikärtor4 färska rödbetor4 äggsmörchilipulversaltpepparGör såhär. 8-12 potatisar
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Krydda med persilja. Pyttipanna på stekhällen. När allt är genomvarmt, knuffa ut det på sidorna medan du gör äggen i mitten
E-postTelegramGillaGilla Laddar. Alltså det här är ju nästan inget recept, en pyttipanna är ju så himla bra just för att den kan innehålla lite vad som helst, men oavsett ingredienser så blir den helt galet god i en Muurikka (eller annan stekhäll)
Pyttipanna klumpas lätt ihop med övriga helfabrikatsrätter. Men kvällarna spenderas allt oftare på uteplatsen, med grillen tänd, än inomhus med matlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.