En klassiker nog de allra flesta ätit X antal gånger i sitt liv. En Nina-version helt enkelt. Då den är så enkel och snabb att slänga ihop, och dessutom är ett säkert kort hos de flesta, var det något mina föräldrar lagade mycket när de hade lite tid, hungern kom plötsligt eller vi fick oväntade gäster
Getost- och pumpapaj. Skär bort stammen från grönkålen och grovhacka bladen. Getost- och pumpapaj. Blanda och knåda ihop alla ingredienserna till pajdegen
Här och nu idag, så tänkte jag att jag skulle bjuda er på den allra vanligaste av dem alla när det kommer till efterrättspajer på Thanksgiving - pumpapajen
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Mitt bidrag till årets julfirande var att baka något bröd och så några godisar, googlade lite och kom fram till detta enkla recept som kommer ifrån Ernst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.