Jag fortsätter att experimentera med pumpa. Kanske måste man ha upplevt den amerikanska höstkulturen med Halloween och Thanksgiving för att förstå hur stort det är med pumpa där
Dessa pumpacupcakes är nästan som morotscupcakes men med pumpasmak istället för morötter. Dela pumpan på mitten, lägg med snittytan nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Vispa mjukt smör med socker och tillsätt äggen, ett i taget. Det är första gången jag har använt pumpa i cupcakes eller i något bakverk överhuvudtaget, vi använder vaniligtvis pumpa i matlagningen och i bröd
Det fanns ju lite i pumpan med som skulle tas om hand. Brödet blev bra med. Ville egentligen ha mer pumpa i brödet men jag vågar inte mixtra för mycket med originalrecepten
Maria publicerade häromveckan ett lockande recept på kryddiga pumpacupcakesmed kanelfrosting. Alldeles lagom saftiga och fluffiga, kryddiga och med den lena kanelfrostingen blev de genast en succé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.