medans vi väntar på snö och advent. -). 100 g rumsvarmt smör. 2½ dl strösocker. 2 ägg. 4½ dl vetemjöl (som jag bytte ut mot 3½ dl glutenfri mjölmix och 1 dl kokosmjöl)
Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Det fjärde steget håller du för resten av ditt liv, om man inte som jag har gått upp i vikt efter en graviditet, för då räcker det med att vara ett år i sista fasen
Jag följer @roethlisberger på Instagram. Tips tips, mycket inspiration där. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Kokostopparna är bakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Då blir marängen sådär riktigt frasig. Som en dröm är den här julpavlovan. Med en frasig maräng, len och syrlig citronkräm, söta jordgubbar, fluffig grädde och knastriga granatäpplekärnor så åker du rakt in i tårthimlen, promise
Även om jag igår bidrog en del, för då kockade jag tillsammans med lillasyster och pappa. 100 g kavring eller grovt bröd35-40 g smör, smältes80 g västerbottensost, fint riven2 dl crème fraiche200 g philadelphiaostsalt & nymald svartpeppar2 gelatinbladgräslöksikrom eller löjromMixa brödskivorna ordentligt i en mixer och blanda med det smälta smöret. eller 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)2 knippen färsk grön sparris100 g riven parmesanost70 g pinjenötterVärm ugnen till 225°. 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)
Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här. De som inte hamnade i soppan, lades på tork i ett mörkt rum eller förvälldes och frystes ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.