Gjorde ennyladdning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Vi hoppas att viinte avskräcker er från att prova kocka tillgratängen när ni läser instruktionerna, för det är verkligeninte alls så klöddigt som det kanske kan verka
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Slå upp på väl rengjord burk/burkar. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmenhittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigtfin smak
Var inte rädd att krydda inläggningen, provadig fram med olika örter, chili, pepparkorn, nejlika m. En stekt korv, enskivanybakat bröd, ketchup, senap och så inlagd rödlök – garanterat en smakupplevelse utöver det vanliga
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän tilldennautmaning är något jag tycker är riktigtroligt
Igårprovade jag att experimentera med en av minafavoriträtter - nämligenomelettpizza. Jag gillar att utveckla mina recept och prova att byta ut lite för att förnya dem
Ny vecka och visst känns det iluften att vi är på väg mot hösten. Intemig emot, jag är verkligenenhöstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
För någon vecka sedan köpte jag för första gångeni hela mittliv hem enkålrabbi. Häll över grädden. Jag tycker om att handla hem grönsaker jag aldrig testat för att vidgamina vyer igrönsaksdisken
Och myntayoghurten är turkiskyoghurt blandad med färsk mynta och litecitronsaft. Jag älskar falafel och det är en sådan sak som jag brukar köpa färdig eftersom jag interiktigt lyckats få till egna bra
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart ennyfavorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med årenkommit att bli mycket goda vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.