Låt stå i ca 20-30 minuter. Rör i löpen och låt blandningen stå med lock på i 45-60 minuter. 10 l mjölk 1 dl filmjölk 1 dl yoghurt 3 ml löpe (jag tog ½ msk till en halv sats ost, förklarar varför längre ner i inlägget) havssalt Gör så här Värm mjölken till 36 grader i en stor gryta
My take on this genious dish is gluten free, using buckwheat flour which is known to be a blood-building food that can help clean and strengthen intestines and lower blood pressure
Rengöringsgeléca 30-35 g Aleppotvål1/4 dl Rosmarinhydrolat3/4 dl Pepparmyntshydrolat1/2 msk Rasullerapulverca 4 dr eterisk olja Tea TreeBörja med att riva tvålen på grövsta sidan på rivjärnet. Jag är nominerad i kategorin "Bästa Naturliga Skönhetsblogg" i Life Blog Awards 2015. Tack ♥ ca 30-35 g
Smält smöret i en skål i micron på full effekt i 1-2 min. Grädda i microvågsugn ca 700 Watt i 6-8 min. Vispa ihop ägg och socker med elvisp till blandningen blir pösig
Jag valde paprika, zucchini, morot, gul- och rödlök. Sätt in lergrytan i nedre delen av ugnen i kall ugn, sätt ugnen på 200 grader och tillaga i ca 1,5-2 h
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.