Lägg torsken i en smord ugnsform. Krydda med salt och citronpeppar. Strö över hackad rödlök och kräftstjärtar, tillsätt även spadet från kräftstjärtarna
För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Blanda alla torra ingredienser väl. Tillsätt sirap och fil. Fördela i tre väl smorda avlånga formar. Grädda i nedre delen av ugnen i 200grader i 45 minuter
Sen är det alla Babblarna figurerna och en prins i sin stora kungastol som är ca 17cm hög. En tårta jag gjorde för ett tag sen till lilla Gabriel som fyllde ett år
Finhacka lök och champinjoner. Fräs det i en stor ugnssäker gryta med en klick smör. Pressa i vitlöken. Häll i sopporna med vatten och slanta morötterna
Receptet från denna tårta kommer från danske prins Henriks kokbok, "Ikke altid gåselever". Den är lite småjobbig att göra, men när det är födelsedag här hemma så får man ju ställa upp
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Det här är nog den godaste glass jag någonsin ätit. Fantastiskt god. Receptet kommer från Annika och hon har vispat ihop den många, många gånger
H Prins Carl Philip & fröken Sofia Hellqvist. Och är det så att Prins Carl Philip, Sofia eller någon från Hovet vill ha lite tips & hjälp inför bröllopet så finns jag redo här FILM FILM FILM >>>
Om man skall försöka sig på att definiera de olika fiskarternasbeteenden och livsstilar i lyriska ord och med utgångspungt i vadsom redan är känt så tycker jag att abborren passar utmärkt attomnämnas som prinsen bland fiskar vi har i det Österbottniskafarvattnen, rovfisk som den är tar den för sig av den föda somerbjuds med en beräknande nyfikenhet och en försiktig glupskhet
Skär köttet i bitar ca 2 ca stora. Bryn i smöret i stekpanna och lägg över i grytan. Stör över mjöl och häll över skyn från pannan (vispa ur med lite vatten)
Ser du en groda på livets stig, ryck den i svansen och hälsa från mig. Denna chokladpannacotta ligger högt på vår topp tio lista över efterrätter, vi har skrivit om den tidigare men den förtjänar verkligen ett inlägg till
Om köttbullarna är kung är ju onekligen prinskorvarnaprinsarna. Ugnsbakad rotselleri blir supermustigt och umamirikt och funkar mycket bättre då det inte tar över smakerna så mycket utan låter griljeringen stå för sig och sedan bara bjuder på en massa göttigt att tugga på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.