Jag gör ofta de flesta dressingar och såser själv. Har jag majonäs i recepten, så använder jag alltid en "vitare" sort som restauranger och affärer använder när de gör tex räksallader och salladsdressingar
Till picknickkorgen gjorde jag bl a wraps med kycklingfyllning och majonnäs- och fetaoströran. Här är recept på Wraps med kyckling och majonnäs- och fetaoströra
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Vi hoppas att ni fått sova ut lite denna morgon, säkert är det extra behövligt med tanke på att man plötsligt måste stiga upp tidigt igen efter lata semestermorgnar
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Rosta vitlöken i ugn 225° ca 20 minuter eller koka vitlöksklyftorna mjuka i lättsaltat vatten ca 5 min
Urgod curry dressing som är riktigt gott till kycklingburgare. Min man fyller 40 år idag så då tänkte vi passa på att grilla lite och om en månad så blir det stor fest på tomten
Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Blanda alla ingredienser. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim
I våras/början på sommaren fick jag ett bud från Mc Donalds, (bl a en bit tyg med hamburgare på (. Stekte senare på några hamburgare, (högrevsfärs/salt/peppar) på grillen och toppade med dressing, smältost, tomat, gul lök och salladsblad
Idag gjorde jag tre olika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.