2. 2 dl kokosdryck. 1/2 dl pecannötter. 2 tsk rom + russin. Ta ut och låt gå i 2 minuter till tillsammans med daddelkräm och kakao. Efter 2 timmar är den färdig att servera något krämig och mer lik en mjukgl*ss. 2 dl kokosdryck. 1/2 dl pecannötter. 2 tsk rom + russin
2 ss balsamico. 2 ss sitronsaft. 2 ss balsamico. 2 ss sitronsaft. Surret elgstek er godt. Denne gangen ble den marinert i portvin og stekt på svak varme til steken holdt 65 grader
200 g fetaost. Koka pasta enligt paket. Spola i kallt vatten i durkslag så att den svalnar. När pastan kokar kan du göra iordning de andra ingredienserna
120. 2. 2. 2. 3 dl melis, 1-2 ss vaniljekesam,. 120. 2. 2. 2. Den här julen har jag fått äran att laga 7 juliga bakverk/bröd till Semper Norge, jag hoppas att ni blir inspirerade och har en fin förjulstid med allt vad den innebär
1 1/2 ts kardemomme. 2 ts revet sitronskall. 2 ts hvetemel. 1/2 ts vaniljesukker. 26 cm og ta 1/3 av deigen og legges i bunnen og litt oppover kantene. Resten av deigen (altså 2/3) kjevler du ut til et kvadrat som du smører resten av eggekremen utover. Stek kaken på 200 grader på nederste hylle i ovnen i 30 minutter. 1 1/2 ts kardemomme. 2 ts revet sitronskall. 2 ts hvetemel. 1/2 ts vaniljesukker
3 dl sukker eller 4 dl sukrin200 g romstemperert usaltet smør4 romstemperert egg 2 ss sitronsaft2 ss revet sitronskall ( kone nr. 1)5 dl hvetemel1-2 ts. bakepulver3 dl fløte1-2 ts. vanilje sukker2 ts. Fyll mini muffinsformene bare opp ca 2/3. La dem stå i 15 – 20 minutter. 2 eggehviter 170 g sukker100 g glukose 4 ts. 200 g rom. 2 ss sitronsaft. 2 ss revet sitronskall. 1-2 ts bakepulver. 1-2 ts vanilj. 2 ts glukose. 2 eggehvite
1/2 løk. 200 sellerirot. Forvarm oljepanna på 230 grader. Og stek dem i oljepanna på 230 grader. La skanken få kose seg i ca 2 timer. 1/2 løk. 200 sellerirot
På min dopdag med min farmor som tyvärr gick bort när jag var 1 1/2 år. Ca 20 st . 2 paket Ballerina marängsviss. 250 gram vitchoklad . Ca 20 st. 2 paket Ballerina marängsviss. 250 gram vitchoklad
Tydelige smaker som utfyller hverandre – slik skal en lasagne smake. 1/2 ss honning. 2 ss mel. 1/2 ts salt. 1/2 ts hvitt pepper. Tilsett så resten av ingrediensene og la sausen koke i 15-20 min. Stek lasagne på 225 grader i 30 minutter. 1/2 ss honning. 2 ss mel. 1/2 ts salt. 1/2 ts hvitt pepper
Forvarm stekeovnen til 230 grader. Når ribba har stått en time på 160 grader, øker du temperaturen til 200 grader og lar ribba stå ca. 2 ss hvetemel. 2 ss smør. 2 ss worchestersaus. 2 ss hvetemel. 2 ss smør. 2 ss worchestersaus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.