I det senaste numret handlar krönikan om den traditionella Medelhavskosten här i Turkiet, matsom ser rätt annorlunda ut jämfört med vad de flesta fått lära sig av Livsmedelsverket
Sedan kan man ta bort maten och lukta själv, prata lite om hur den luktar och vad det är. Bara att prata i termer av "tycker du inte om det än" antyder att detta inte är hugget i sten
Anledningen med detta inlägg är att det har diskuterats i Facebookgrupp ”ครัวไทยไกลบ้าน” dvs ”Thaikök utomlands” där vi thai runtom i världen delar med oss av våra matbilder och annat i just ämnet ”mat”
Jag är en tvättäkta listfantast och därför har jag knåpat ihop en lista ommat. Kopiera den gärna till din egen blogg – jag uppskattar om du följer god netikett och länkar tillbaka bara
Hemligheten med att hinna laga bra matsom går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.