Powerladies
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g fint skivad Oxfilé
  • 1 ask ruccola
  • 200 g Parmesan
  • 0,5-1 dl valnötter
  • 1 rödlök 0,75 dl kallpressad olivolja
  • citroner (använd saft och zest)
  • salt och peppar
  • 2 knippen sparris
  • 2 salladslökar i skivor
  • 2 påsar mixsallad
  • 2 broccolikålsbuketter
  • 1-2 rödlökar i fina skivor
  • 1 msk svensk senap (mild)
  • 1 tsk fransk senap (stark)
  • 1 msk strösocker
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl rapsolja
  • gräslök, hackad
  • Lax
  • 4 filéer färsk lax á ca
  • 150-200 g/person
  • Halstra på bägge sidor. Lägg på ett lock och låt stå på eftervärme.
  • Pocherat ägg
  • 4 ägg
  • 3 msk ättika
  • 100 g smör
  • 2 ägg 2 1/2 dl strösocker
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1/2 dl kakao
  • 1 1/2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.