Att dekorera medforellrom och några strån vitlöksgräs var vårt sätt att få rätten att se mer tilltalande ut vid serveringen, men forellromen smakar dessutom väldigt gott
Hetta upp en panna med smör och stek löken mjuk på inte alltför hög värme och utan att den tar färg. Lägg i en klick crème fraiche, och en klick forellrom
Smaka av med salt. Strö över gräslök och klicka på forellrommen. forellrom. Lägg potatisen i en ny kastrull och mosa den tillsammans med smör och 1 msk olivolja
Garnera medforellrom. Lägg blandningen i botten på en form med löstagbara kanter. forellrom. Hacka matjessillen och blanda med kesella, crème fraiche samt det mesta av den finhackade rödlöken och de hackade örterna, smaka av med salt och peppar
4 Renskav 500 g renskav smör till stekning salt malen svartpeppar Kantareller 300 g kantareller 1 gul lök 2 msk smör salt malen svartpeppar Potatisrösti 8 mjöliga potatisar salt malen svartpeppar smör till stekning Rårörda lingon 4 dl lingon 1/2 dl strösocker Till garnering shisokrasse (japansk krasse) eller vanlig krasse (t ex vattenkrasse, smörgåskrasse eller solrosskott) daikon (japansk rättika) eller vanlig rättika timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.