Kakorna är lite sega och halvmjuka och nästan lite beoendeframkallande. Annars går det precis lika bra med smält choklad, det hade min mamma den här gången
En klassiker hemma när jag växte upp var mammas egenkomponerade köttfärslåda med ris och curry. Blanda grädde, chilisåsen, salt, peppar och curry i en skål
Ringla över rikligt med grillolja. Servera med ris och sallad. När 10 min av tiden i ugnen är kvar tag ut formen och fördela créme fraichen mellan kycklingbitarna , vill man ha en fastare sås kan man reda med lite mjöl
Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar. Lägg potatis runt limpan, salta, peppra, lägg på rosmarinkvistar och ringla över olivolja
Direkt samma kväll var halsen svullen och smärtade och hela helgen har jag varit dålig. Vi grillade här för någon dag sedan och åt mitt favorittillbehör på somrarna, nämligen ljummen potatissallad made by mami
Ibland önskar jag att jag bodde lite närmre mina föräldrar, men så tänker jag en gång till och inser att vi faktiskt träffas ganska ofta trots att det är två och en halv timme till Skåne, och då känns det lite bättre igen
Vare sig du vill eller inte gör hösten sitt intåg i vårt vackra land och det känns lockande att ställa fram mer "rejäl" och värmande mat på bordet igen
Skala och skär pumporna i små tärningar. Slå den utspädda ättikan i en gryta och bland i sockret. Gör ett litet knyte med kryddorna i och lägg i lagen och koka en stund så sockret löser sig ordentligt
Blanda kokos och kakao. 11,5 msk gelatinpulver som rörs ut i 0. 1Skumbollar4,5 dl strösocker 0,75 dl florsocker 1 st äggvita 1,5 dl kallt vatten 1,5 msk gelatinpulver som rörs ut i 0. 1Strössel3 dl kokosflingor 1 msk kakaoBlandaalla ingredienser till skumbollarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.