Lägg i potatisenoch torsken. Men det kvittar för dem är så goda och väcker alltid minen från unga år. Så kommer vi till ännu en klassiker som aldrig kan gå fel för fiskpinnar har vi blivit infödda med sen barnsben
Tvätta och skär potatisen i mindre bitar. Tillsätt allting till potatisformen. Blanda runt och krydda ev mer med lite salt och peppar och en skvätt olja
Servera den panerade fisken med kokt potatis, blomkål och äggsås. Skala och koka potatisen. Blanda tillsammans med creme fraiche, majonnäs och kaviar i en skål
Tvätta och skär potatisen i mindre bitar. Tillsätt allting till potatisformen. Blanda runt och krydda ev mer med lite salt och peppar och en skvätt olja
Burkskinka medkall sås och färsk potatis. Efter att ha varit tillsammans med mannen "Thord" varje dag i nästan fjorton dagar kände jag lite ångest för att åka väg och jobba
Häll av vattnet och låt ånga av ordentligtSätt under tiden en ugnsfast form med rejält med rapsolja ( tål värmen bättre än olivolja) i ugnen och låt bli hetKrydda potatisarnamed Italiensk salladskryddahäll dem ner i den heta oljan, se upp det stänker en del, fördela dem jämnt, helst inte på varann
En variant på en svensk klassiker där jag har såsen bredvid så att man själv kan bestämma mängden, potatisen bakar jag i ugnen med lite lök och isterbanden som ger potatisen lite härlig smak
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.