This is abeautifullyaromaticchicken dish that is partly cooked in oven. Once you are sure that the chicken is cooked right through, remove it from the oven
Alow-fat version of afavouriteIndian dish, this is very creamy. Inasmallmixing bowl whisk the fromagefrais or ricotta with the yogurt, orange juice, ginger, garlic, pepper saltandcoriander
Jagkokade ihop en supersmarrig, kladdig och klibbig barbequesås, som jagsedan vände ner kycklingen i, och helt plötsligt hadejag fått fram pulled barbequechicken på nästaningen tid alls (i jämförelse med om jaghadelagatkycklingen själv)
Blanda grädde, cremefraische, chilisås & sambaloelek i en skål. I lördags åt vi en avminafavoriträtter som minmammaalltidlagar åt mej - KycklingSambaloelek
Börja med attskivachampinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills allvätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstektasvampen och tillsätt grädde, fond och crème fraiche, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.