Pocheratägg. Viktigt också att du inte saltar vattnet utan saltar på de färdiga äggen. Att pochera ägg är enklare än vad en kanske tror, viktigt är mängden ättika i vattnet då det är den som gör att ägget drar ihop sig
Placera ett pocheratäggpå varje macka. Lägg det på ett galler över en form och ställ in i ugnen. Åt en sjukt god toastpå restaurangen ”Crooked leg” på hotell Nordic Light i Stockholm och här har jag försökt att återskapa den med en egen touch
Om du känner för att vara nyttig så kör på två lager istället för tre till fyra lager. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
Läggpå lök tills den börjar få lite färg. Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Fortsätt genom att läggapå potatis (både vanlig och sötpotatis), morötter, korv och köttbullar
Lägg upp på en bakplåt. Idag vill jag dela med mig en recept på glutenfri kantarelltoast. Slut på sol och bad och in med gummistövlar och svampplockning
Lägg upp babyspenat på fat och placera toastenovanpå. Lägg gelatinbladen i kall vatten i fem minuter. Med hemgjord Sauternes gelé imponerar den utan tvekan stort på dina gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.