Plockmat
GOURMETSÄLLSKAPET
GOURMETSÄLLSKAPET
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g mandlar
  • vatten
  • salt
  • 200 grader ca
  • 20 minuter tills mandlarna har blivit spröda och börjat knäppa
  • Kryddig cider
  • 1 ½ liter Kivivks astrakan, halvtorr eller alkoholfri.
  • 1 dl socker
  • 8 stjärnanis 1 dl calvados
  • 1 äpple i tunna skivor
  • 16 tranbär eller 3 msk djupfrysta lingon
  • Några kvistar färsk mynta
  • Ostgratinerade champinjoner
  • 24 stora champinjoner
  • 50 g smör
  • 150 g gräddädelost
  • 1 tsk konjak
  • 1 kram kajennpeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • Färsk oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.