Smakmässigt är det fyra helt olika såser som står uppdukade här idag och vi kan intyga att de alla smakade fantastiskt gott och vad vi förstår på värdinnan så är dom precis så lättgjorda som det låter
Gjorde GIplättartill lunch. till 4 personer4 ägg vispas med 1 dl grädde1 msk fiberhuskLåt stå en stundStek i plättlagg eller klicka ut plättari en stekpanna. Använd smör tillstekningenSmakligmåltid //Nettan 4 personer. 4 ägg vispas med. 1 msk fiberhusk
De här plättarna är mjölk och äggfria men de blirminstlika goda och frasiga som orginalet. Att dela ett ägg i två, tre eller fyra är bara jobbigt, hehe
Garneringflorsocker. Smula jästen i en bunke. Tillsätt mjölk och rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, strösocker, salt, kardemumma, smör och vetemjöl, litei taget
Grädda plättari plättlagg, på medelvarm platta. Blanda vetemjöl, socker och salt i en bunke. Lägg plättarnai högar i djupa plastlådor och låt dem kallna, innan de sätts ini kylen
Grädda små pannkakor eller plättari något över medelvärme på plattan. Blanda torra ingredienser. Vispa ner mjölken i ett par omgångar tills smeten är slät
Idag gjorde jag tre olika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
Tips på olikafyllningarhittar du under kategorin Pajer (Mat). Vi är många som tycker om att äta pajer, men det är lätt att smartpoints/kalorierna skenar iväg på grund av pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.