Pizzan hade ingen tomatsås på degen utan en sås av kronärtskockspuré och matlagningsyoghurt. Först gjorde jag en pizza, den med sparris men sedan blev det ytterligare en, med tomat
Pizza på glutenfri & proteinrik botten. Idag kände jag för att laga pizza. Imorse på vägen till jobbet var jag tvungen att stanna och insupa den fantasktiskt vackra utsikt som man kunde skåda från bron över mot stan
Jenny på Jennys matblogg har ordnat en "pizzautmaning", ingen pristävling men mest en kul grej att man kan rösta på "bästa pizzan" + att få lite tips från andra
Vi brukade förut göra pizzabullar som är jättegoda som utflyktsmat, både kalla som varma. Men så kom jag på att jag hade ett gammalt recept på jättegoda pizzabullar som jag letade upp och gjorde om till LCHF
) Detta är ett recept utan jäst, dvs pizzan behöver inte jäsa innan den bakas ut. )Receptet är för en plåt pizza, vill man ha fler pizzor ökar man bara och gör så många satser deg man vill ha pizzor
Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana
Sprid tomatpuré, vitlök, crème fraîche och curryn över pizzan. Baka pizzan i botten av ugnen på 250 grader i 6 till 7 minuter. 2 Färdiga kylda pizza bottnar. 1 Påse riven pizzaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.