Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade medruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Fördela ruccola över pizzan, mumsa och njut. Det här är nog inte en vinnarpizza. Jag bredde en olivpasta (som jag köpte på Cypern) över botten, men det går också bra med någon pesto, eller olivröra av typ tapenade
Ta ut pizzan och toppa med avokado, ruccola, grillad paprika och havssalt. Och till själva pizzanriven ost rostad paprika karl-johan (eller champinjon) purjolök avokado ruccolahavssaltKavla eller arbeta ut pizzan till önskad tjocklek och form
Lägg sedan på kycklingen på pizzan tillsammans med resten av toppingingredienserna, till sist osten, ganska glest utspridd för att det inte ska bli geggigt
Ingredienser (fyllning & topping). För att göra den pizza jag gjorde så har du bara på tomatsås och ost och toppar med rökt lax och ruccola precis innan servering
då kan man göra en smarrig kantarellpizza. Garnera medruccola. Pizzadeg (om man inte vill köpa färdig). Vill man kan man strö på lite smulade vanlnötter och ringla över honung när pizzan är färdiggräddad
Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizza och sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
Skär det kalla smöret i kuber och vispa ihop det med sockret. Många av er la upp bilder på instagram och mailade mig bilder av era egna ”slice n’ bake” kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.