Koka potatisen och låt den svalna. Hacka löken och skär potatis, saltgurka och inläggningssillen i små tärningar häll därefter i gräddfilen, blanda ihop, salta och peppra efter smak
Har just kommit hem efter en shoppingtur med mamma och Göran till Piteå. Det blev inte allt för mycket handlat, men det var mycket trevligt i alla fall
Visst känns det som om vi bor i landet Narnia. Jag har sedan tidigare lovsjungit aubergine och dess roll i matlagning men vill ändå påpeka att gillar ni ost och aubergine så ska ni testa den här gratängen
Lördag i semestertider känns inte så speciellt, eller hur. Förutom att man kan unna sig lite godsaker med gott samvete så då tänkte jag tipsa er om denna goda kladdkaka som jag bjöd på i torsdags
Namnet curry används i Sverige främst som benämning på en kryddblandning, men i länder som Indien, Pakistan och Bangladesh är det vanligtvis en maträtt med en kryddstark sås
Jag tycker om röror i alla dess smaker. Idag gjorde jag en med lite rökig smak av Bränneboskinka. Jag hittade även en supergott tunnbröd bakat på Dahlbergs hembageri som ligger i Piteå som passade bra till röran
Hej vänner. Jag är jävligt glad att kunna meddela att från och med idag, 1 januari, så kan ni käka min egen burgare ”Jävligt Borlänge” som vi kallar den, på alla Bastard Burgers restauranger
Där jag bor har det kommit mycket snö och idag kändes det som att kliva rakt ut i filmen om Narnia. Även om jag inte är ett större fan av en massa snö, måste jag erkänna att det är väldigt vackert ute
Blir ca 12 st. Blod och rågmjöl blandas och får dra minst några timmar. (gärna över natten). Njure och ister är orginal men jag använder rimmat fläsk istället
Igår så fick det bli middag som kastades ihop snabbt för jag och Kevin skulle hinna titta på en Narnia film han har lånat ifrån biblioteket och jag måste säga att middagen vart riktigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.